0040768166446 info@softdevsolutions.ro

Ai nevoie de un Site Web?
SoftDev Solutions este partenerul Tau.

Creare Site Web

SoftDev Solutions ofera servicii complete de creare Site Web
la cele mai inalte standarde, folosind ultimele tehnologii
din domeniu.
Parcurgem in detaliu toti pasii realizarii unui site web.
Incepem prin purtarea unei discutii cu clientul pentru a
intelege in intregime nevoile si cerintele site-ului, atat de
design cat si de functionalitate.

Continuam cu faza de proiectare, procesul de design,
scrierea codului si realizarea functiilor, toate acestea
culminand cu publicarea unui site web competitiv,
pe internet.

Creare Site Web, Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.

Site Web Responsive

80% din traficul unui Site Web provine de pe device-uri mobile. Fie ca este vorba despre smartphone, tableta, laptop sau un calculator clasic, agentia noastra ofera un serviciu de creare Site Responsive la cele mai inalte standarde. Folosind ultimele tehnologii de programare pentru serviciul Creare Site Web,
ne asiguram ca Site-ul tau ofera o experienta
de navigare speciala.

SoftDev Solutions te poate ajuta cu aducerea afacerii tale in mediul online.

HTML 5

Toate proiectele noastre folosesc ultima versiune a standardului ce reprezinta nucleul internetului
HTML5

DESIGN RESPONSIVE

Site-ul se va adapta indiferent de platforma de pe care este accesat – Calculator, Tableta,
Telefon

CSS3

O data cu aparitia ultimului CSS, site-urile arata mai bine ca oricand, oferind o variata gama de efecte vizuale

Etape Creare Site Web

1. Analiza proiectului

Aceasta este etapa preliminara si totodata una dintre cele mai importante. In analiza proiectului, SoftDev Solutions poarta o discutie aprofundata cu clientul, astfel incat ambele parti sa ajunga la un consens cu privire la tintele proiectului si modalitatea prin care acestea se vor atinge.
Astfel, se pot stabili care sunt obiectivele si de asemenea se poate identifica publicul tinta.

Creare Site Web - Etape - SoftDev Solutions, Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.
Creare Site Web - Web Responsive , Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.

2. Web Design

Avand toate detaliile bine stabilite, designer-ul de proiect isi intra in rol. Acesta schiteaza manual, pe hartie, cateva concepte diferite alcatuite din elementele site-ului web. Impreuna cu echipa, aleg cel mai bun concept si transpune in digital. Urmatorul pas il reprezinta harta site-ului, mai exact se definesc toate paginile. O data ce toate acestea sunt finalizate, se continua cu etapa in care site-ul web prinde cu adevarat viata.

3. Web Development

Avand design-ul aprobat atat de echipa cat si de client, este momentul ca site-ul sa devina functional si pregatit pentru a fi afisat in browsere. Pentru a realiza acest lucru, web developer-ul de proiect scrie sute de linii de cod, folosind tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL. SoftDev Solutions sfatuieste clientul asupra celui mai potrivit continut, apoi il adauga si implementeaza in site intr-un mod cat mai lizibil si intuitiv pentru utilizator.

Creare Site Web - Web Development - SoftDev Solutions,Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.

4. Lansarea site-ului

In acest moment procesul de creare site web este finalizat, ramanand sa fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Astfel, sunt necesare un host, pe
care sa fie incarcate fisierele site-ului si un domeniu web bine ales, care sa faciliteze accesul. Ingredientele crearii unui site web de succes sunt design-ul, functionalitatea, continutul dar si numarul de utilizatori.