0040768166446 info@softdevsolutions.ro

Aducem mai mult trafic, generand astfel mai multe vanzari prin intermediul campaniilor de Email Marketing.

Ce inseamna email marketing?

E-mail marketing este o forma de marketing direct (DEM), care integreaza strategii si tactici folosite pentru a crea si distribui continut prin e-mailuri cu scopul de a crea relatii intre brand si clienti sau pentru a trimite informatii si actualizari de natura promotionala.

Fiind un instrument incredibil de puternic si eficient, ca si o masina de curse foarte potenta, daca este condusa in mod gresit ar putea produce consecinte neplacute.

Email Marketing - Publicitate Online - Cresterea Vanzarilor - SoftDev Solutions Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.

Buletine Informative

Este instrumentul de web marketing cu mai mult potential decat toate celelalte si se  potriveste pentru toate tipurile de companii.
Comunica eficient cu clientii tai. Solutii personalizate. Rata de livrare de 100%.

Email Marketing - Buletine Informative sau Publicitare - SoftDev Solutions Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.

Buletine Publicitare

Feedback-ul la aceasta afirmatie este usor de depistat in viata de zi cu zi, e-mail-ul iti este cerut de toti: magazine de imbracaminte, supermarketuri, magazin de animale, uneori chiar si de restaurantul favorit.

Email Marketing - Buletine Informative sau Publicitare - SoftDev Solutions Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale., Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.

Campanii Email 

Stau la baza celor mai multe strategii de marketing relational multicanal, indiferent daca obiectivul este de cultivare a relatiei cu clientii pe termen lung sau de crestere a vanzarilor.
Solutia noastra de e-mail marketing este creata pentru a creste eficienta comunicarii la fiecare nivel de interactiune cu clientul. 

SoftDev Solutions folosind Email Marketing pentru orice platforma ce tine de Web Design, garanteaza strategii de atragere si de fidelizare a clientului.