0040768166446 info@softdevsolutions.ro

Logo & Favicon

SoftDev Solutions va aduce la viata indentitatea ta vizuala.

Logo, Favicon, Design, Gratis, Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.

Incepe afacerea ta cu un logo protrivit

Cauti o firma online de design pentru crearea sau realizare de logo vectorial personalizat (sigla, emblema, monograma, etc.) pentru numele sau marca afacerii tale, la un pret corect penrtu Romania?
Ai ajuns la locul potrivit? Aici cream modele de logo-uri cu personalitate, croite cu atentie, sa se potriveasca precum un costum la comanda.

De ce este necesar un favicon?

Faviconurile mai sunt cunoscute ca pictograme preferate, pictograme URL sau pictograme ale website-urilor. Acestea au dimensiuni foarte mici (de obicei 16×16 sau 32×32) si apar langa URL-ul site-ului browser si în zona de marcaje, ceea ce faciliteaza identificarea site-urilor în filele deschise de catre utilizatori.

Logo, Favicon, Design, Gratis, Magazin Online, eCommerce, dropshipping, administrare, dezvoltare web, cumparaturi digitale.

Creare Logo & Favicon este serviciul de branding prin care un graphic designer al echipei SoftDev Solutions construieste amprenta unei afaceri, fie ea noua sau in curs de reorientare.